Få et bedre indeklima med SkamoWall

SkamoWall er svaret på en tilbagevendende udfordring for dig, der har problemer kolde og fugtige indvendige vægge, der ophober fugt og måske endda har problemer med skimmelsvamp.

Fugt og skimmelsvamp kan opstå i mange typer ejendomme. Det sker især i rum, hvor der er stor forskel på temperaturen midt i rummet og temperaturen ved indervæggen.

Nu kan du slippe for fugtproblemer og skimmelsvamp én gang for alle, når du bruger SkamoWall til indvendig efterisolering.

Løsningen anses for den mest virksomme til at slippe af med skimmelsvamp. Der har aldrig været reklamationer af nogen art.

Vi monterer SkamoWall overalt på Fyn og trekants-området, dvs. om du bor i Svendborg, Odense, Nyborg, Korsør, Slagelse, Middelfart, Fredericia, Kolding, Vejle eller et helt 3. sted i nærheden - så kan vi hjælpe dig med at få et bedre indeklima.

Ring og hør nærmere: +45 40 45 97 64

Vores montor Daniel er klar til at forbedre dit indeklima med SkamoWall
 

Her ses en kælder med tydelig fugt og svamp på ydervæggen.


Før-billede (skamowall.dk)

SkamoWall monteret på ydervæggen, for at forbedre indeklimaet.


Efter-billede (skamowall.dk)
 

Fugt og skimmelsvamp bekæmpet med SkamoWall

Jeg er den lykkelige ejer af et stort parcelhus i Kværndrup. Knapt så lykkelig var jeg over de tiltagende problemer med fugt og skimmelsvamp. Særligt i de kolde perioder viste fugten mere og mere sit grimme ansigt ved at danne sorte skjolder på væggene, som i starten kunne tørres væk med en klud, men det fjernede jo ikke problemet – som i korte træk bestod i kuldebroer i murene (23 cm. letbeton) og derved indtrængen af fugt.

Min kæreste og jeg frygtede at det skulle udvikle sig og ligefrem kunne gøre os syge. Særligt da vi ventede vores lille Annabelle besluttede vi os for at få gjort noget ved problemet. Vi kunne ikke forsvare at lade vores baby opholde sig i et hus med opstartende skimmelsvamp. Finn Clausen foreslog os at få opsat nogle isolerende plader fra SkamoWall, som skulle kunne afhjælpe problemet.

Efter 3 dages arbejde af Finn Clausens dygtige medarbejdere blev projektet færdigt og vi er ovenud tilfredse med resultatet. Selvom dette ikke er nogen billig løsning, så er det nok den eneste der reelt virker og er langtidsholdbar. Udover at være sluppet af med de irriterende og grimme fugtskjolder har de 3 rum også fået et fantastisk indeklima samt en lunere fornemmelse at opholde sig i.

Jeg kan derfor varmt anbefale andre med lignende problemer at få isoleret med SkamoWall og at få det gjort af Finn Clausens firma.

Brian Jacobsen, Kværndrup - Fyn


Se en præsentationsvideo af SkamoWall

 

 

 

Teknologisk Institut har i 2015 testet produktets evne til at hindre skimmelvækst.

Vi har ikke oplevet, at vores kunder har problemer med skimmelsvamp når SkamoWall er monteret.Teknologisk Institut har testet pladerne over 7 uger uden noget vækst af skimmelsvamp - i optimale omgivelser for vækst af skimmelsvamp.

I samme test har de samtidig testet noget fyrretræ, hvor der allerede efter 5 uger var synlige spor af skimmelsvamp.

Du kan læse hele testen her.

 

Problemet

Sådan ser det ud mange steder, kold overflade med højt indhold af fugt. Skimmel begynder at vokse.

Løsningen

SkamoWall regulerer fugten i rummet. SkamoWall Board har meget fine porer og kan optage vand fra luftens dampindhold. Vandet vil altid søge mod den tørre del af materialet. Når der så bliver luftet ud, søger fugten mod kulden og fordamper, dvs. fugten forsvinder.

Reducér varmetabet

Reducér varmetabet ved at montere SkamoWall Board på en ikke-isoleret murstensvæg kan du hæve vægtemperaturen med næsten 3°C ved en udetemperatur på 0°C. Dette vil sammen med SkamoWalls evne til at regulere fugten i rummet give et behageligt indeklima.
 

Leder ovenstående indhold til nogle konkrete spørgsmål - eller har du andre spørgsmål vedr. SkamoWall?

Kontakt os på telefon: +45 40 45 97 64